EN 🇬🇧/đŸ‡ș🇾 OM MONA HEM

Personlig utveckling med traumamedvetenhet.

LÀr dig reglera livet inifrÄn.

Utmattad, stressad, sömnproblem, trasiga relationer?

Motorik Àr mer Àn rörelser: erfarenheter skapar vÄra hjÀrnor. Inre Ledarskap Àr stöd och guidning till med redskap som gör det möjligt att utforska, undersöka och interagera med omvÀrlden utifrÄn fokus, sjÀlvkÀnsla och handlingskraft.

VÀlkommen att bearbeta och lÀra mer om hur du nÄr kontakten med dig sjÀlv genom kroppen och sjÀlvmedkÀnslan.

Just nu!
×

Boka sessioner

Personlig session

Compassionate Inquiry och Somatic Experiencing - online

BOKA SESSION

Intro 25 min

Trauma Anpassad personlig utveckling för sjÀlvreglering - online

För dig som Àr ny och vill prova pÄ.

BOKA SESSION

Personligt besök

VÀlkommen till mottagningen pÄ RÄdmanby i NorrtÀlje.

HÀr kan du vÀlja CI/SE session, kroppsbaserad traumaterapi, samtal, motorisk utveckling, Ayurvedisk konsultation eller behandling med Bioresonans enligt Paul Schmidt.

FrÄn 1 timme till personligt anpassad retreat.

BOKA SESSION

Intensiv paket - online (specialerbjudande)

TraumahjÀlp, sessioner med Mona, 8 sessioner under 6 veckor.

En möjlighet att utforska kroppsliga uttryck och reaktioner, titta pÄ de grundlÀggande övertygelserna och dyka in i kÀnslorna med sjÀlvkÀnsla och relativ sÀkerhet.

FrÄn 1 timme till personligt anpassad retreat.

BOKA SESSION

Inre Ledarskap – ny kroppskĂ€nsla, sunda grĂ€nser med motorik och traumahealing

Personliga sessioner med Mona.

LÀr dig mer om hur du bearbetar överlevnadsreaktionerna (frys- fly-fÀkta- foga). Hittar till nya resurser och bearbetar det som pÄverkar synen pÄ omvÀrlden. Det hÀr handlar om integrering; att utveckla resiliens (handlingskraft) genom motoriken och möjligheter att uppleva inre ledarskap som gör att kroppen slipper triggas och reagera utifrÄn tidigare lagrade hÀndelser och vÀrderingar.

FörÀndringsarbetet med Mona handlar om att slÀppa den motvilja som bromsar ditt inre ledarskap, kontakten genom kroppen och alla dina sinnen. Du lÀr dig hantera dina upplevelser som Àr kopplade till beteendet. NÀr oro, Ängest, irritation eller hjÀlplöshet tar för stor plats och hindrar dig frÄn att kÀnna nÀrvaro utan hot eller fara. Det hÀr Àr steg för steg hjÀlp till sjÀlvhjÀlp, ingen quickfix. Stöd till din sjÀlvbild och möjligheter för att Àndra pÄ de synsÀtt som idag begrÀnsar livet. Mona jobbar med hjÀlp av Compassionate Inquiry, Somatic Experiencing och Rytmisk RörelsetrÀning, Motiverande samtal, Ayurveda och Rayonex Bioresonans.

SE LEDIGA TIDER
Jag hade provat “allt”. Men ingen kunde hjĂ€lpa mig att hitta min riktning och tydliga sjĂ€lvkĂ€nsla, sĂ„som Monas Inre Ledarskap gjort. Nu Ă€r jag tilliten som jag tidigare sökte hos andra. KroppskĂ€nslan likasĂ„. Hoppet kĂ€nns. Riktningen Ă€r tydlig. Jag litar pĂ„ min magkĂ€nsla och kan reglera mig inifrĂ„n. Behöver inte lĂ€ngre dra mig undan eller agera osjĂ€lvstĂ€ndigt.
Jag kan hantera livet som det Àr. Tack för din ovÀrderliga hjÀlp.

Hur skiljer sig detta frÄn andra slags terapier?

Det som bidrar till din förÀndring Àr upplevelsen av kÀnslor och förnimmelser, inte pratet i sig eller att tÀnka ut nya strategier. HÀr utgÄr vi tillsammans frÄn de reaktioner som du har inom dig, inte vilka tankar som snurrar i ditt huvud. Steg för steg, kÀnner du dig sjÀlv, omgivningen och upplevelsen i sin helhet. Om du kÀnner dig tom och saknar ord, sÄ Àr det inte nÄgra problem i den hÀr sortens möten. Det finns ÀndÄ möjlighet att upptÀcka livskÀnsla och nya ledtrÄdar till vad som pÄgÄr. I en session sÄ handlar det om dig och dina behov, och möjligheten att fÄ den uppmÀrksamhet som ger dig en genuin kÀnsla av att ha det stöd som behövs, tills att nyfikenheten trÀder in och du Àr redo att utforska nya alternativ med hjÀlpa av dina sinnen.

Hur gÄr en session till?

Vi ses pÄ Zoom och eller pÄ mottagningen. En session Àr en stund dÀr du fÄr möjlighet att uppmÀrksamma vad som hindrar din nÀrvaro, du kommer med en önskan om förÀndring som vi tillsammans ser pÄ. Exempelvis: "Jag har problem med att kliva upp ur sÀngen och vÀljer istÀllet att skrolla pÄ min mobil. Jag vet att det Àr fel och har fÄtt mÄnga bra tips och rÄd, som inte hjÀlper min motivation." Eller sÄ behöver du inte gÄ in i historien av vad som hÀnde, utan sÀger att du vill jobba med det som Àr, förvirring, sorg, Ängest eller tomhet - eller vad det nu kan röra sig om.